Donnerberg draadloos nekmassageapparaat HET ORIGINEEL München met oplaadbare SAMSUNG batterij Shiatsu 4D diep weefsel massage met trilfunctie voor schouders nek in de auto op kantoor op reis

Spread the love


Price: € 229,00
(as of Dec 06,2022 20:31:31 UTC – Details)


Perfect voor:
Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium ion batterijen vereist. (inbegrepen)
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 50 x 30 x 12 cm; 2.67 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Donnerberg
ASIN ‏ : ‎ B01CG0A0M4
Modelnummer item ‏ : ‎ NM-090
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

Infrarood warmtefunctie en trilfunctie – de op 2 niveaus instelbare infraroodwarmte versnelt het proces van spierontspanning. Met de regelbare trilfunctie behandelt u het spierweefsel op effectieve wijze en zonder krachtinspanning.
Het ideale cadeau – Het Shiatsu nekmassageapparaat met Samsung batterij past zich makkelijk aan aan de verschillende lichaamsdelen. Het apparaat is geschikt voor massage van de schouders, nek, rug, benen, armen, taille en buik.
Kwaliteit en veiligheid – Dankzij de krachtige motor en ingebouwde beveiliging tegen oververhitting en timer. Goedgekeurd door TÜV SÜD (keuringsmerk Z2 1707 91698 005). Volledige 7 jaar fabrieksgarantie!
30 dagen tevredenheidsgarantie – Bent u binnen 30 dagen na ontvangst van het apparaat niet 100% tevreden, dan kunt u het massageapparaat zonder opgaaf van redenen kosteloos aan ons terug zenden. U ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights